10 redenen om Kusadasi te bezoeken

Golfen in Kusadasi

Door / 12th Januari, 2017 / Vakantie tips! / Geen reactie

Golfen in Kusadasi

Vanaf Izarra Saray kijkt u uit op het gloednieuwe Golf resort. Het Kusadasi Golf & Spa Resort is een uniek resort in Kusadasi gelegen op een heuvel. Het resort geeft een prachtig uitzicht op de omgeving, met bergen aan de ene zijde en de zee aan de andere zijde en het biedt u uiteraard de mogelijkheid om te golfen in Kusadasi. Lees meer

Stranden van Kusadasi

Door / 12th Januari, 2017 / Vakantie tips! / Geen reactie

Stranden bij Kusadasi:

Papaz Hamam Beach:
Vanaf de kust naar het Vogeleiland loopt een grote pier,de aanleg pier voor rondvaartboten en vissersschepen.Aan de linkerkant van deze pier is een klein strandje met rots-plateaus en een groot zonne-terras.Dit is ook een soort beach clubje.
Er is een restaurant-terras gebouwd op de rotsen.Prachtig uitzicht op het Yilanciburnu schiereiland en op het Vogeleiland met zijn oude kasteel.Klein en knus,midden in het centrum,maar meestal rustig.Parasols en strandstoelen aanwezig.
Lees meer

Hamam. Het Turkse Badhuis.

Door / 12th Januari, 2017 / Vakantie tips! / Geen reactie

Het Turks Bad (Hamam)

Een vakantie in Turkije is echt niet compleet als je geen bezoek hebt gebracht aan een origineel turks badhuis.
Dit is misschien wel je méést turkse ervaring en zeker een van de leukste.Veel mensen vinden het idee dat je door een onbekende gewassen wordt een beetje eng.Maar als ze zich dan toch hebben laten overhalen,vindt bijna iedereen het voor herhaling vatbaar.Het is een weldaad voor het lichaam en je voelt je als herboren.Je bent je leven lang nog nooit zo schoon (proper) geweest.
Lees meer